Salla Salo uudeksi avustajaksi

Kirjoitettu Paavon blogi

Oli hienoa huomata, miten paljon kiinnostusta auki ollut avustajani työpaikka herätti. Haluan vielä kiittää kaikkia työhön hakeneita. Yli 20 hakijan joukosta valitsin tehtävään haastattelujen jälkeen 34-vuotiaan karkkilalaisen toimittaja Salla Salon. Tässä valinnasta tänään lähetetty tiedote.

Tiedote 3.7.2008
Vapaa julkaistavaksi heti

Salla Salo Paavo Arhinmäen avustajaksi

Vasemmistoliiton 1. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Paavo Arhinmäki on valinnut uudeksi avustajakseen karkkilalaisen toimittaja Salla Salon, 34. Salo on valmistumassa vielä tänä kesänä Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisteriksi. Hän on työskennellyt aikaisemmin toimittajana Yleisradion eri radiokanavilla ja viimeiset neljä vuotta Arto Nyberg -ohjelman taustatoimittajana. Salo aloittaa Arhinmäen avustajana eduskunnassa elokuun puolivälissä.

– Asialinjalla siis jatketaan – ja edelleen mukaan mahtuu myös ripaus jalkapalloa, kiteyttää Salo, viitaten niin entisen kuin tulevan päämiehensä jalkapalloharrastukseen.

Paavo Arhinmäen nykyinen avustaja Karoliina Öystilä siirtyy Kansan Sivistystyön Liittoon koulutustuottajaksi.

Kommentteja (4)
 1. Mirka Muukkonen 4.7.2008-09:03

  Moi, ihan huippua! Onnea teille kummallekin!! Ollaan yhteydessä:) – Mirka http://muukkonen.blog-city.com

 2. jake 4.7.2008-22:36

  Surkeata, ei siis se että valitsit juuri tämän hakijan joka varmasti on pätevä tehtävään, vaan surkeaa on ne hakukriteerit joilla avustajaa hait ("vasemmistolainen maailmankuva"). Suljit monta pätevää pois vain siksi että he olivat "homoja" tai "sivareita", ihan samalla tavalla kuin joku maanpuolustushenkinen konservatiivi-oikeistolainen toimitusjohtaja tekee. Kansanedustajan pitäisi toimia esimerkkinä, toimistotyöhön valitaan paras hakija hänen maailmankuvastaan riippumatta. Sinä sait haluamasi, varmasti vasemmistolaisen maailmankuvan omaavan avustajan. Mutta mietitkö hetkeäkään minkä karhunpalveluksen teit esim työnhaussa aina syrjittyjen palveluksensa suorittaneiden siviilipalvelusmiesten asialle? Jos jengiä aletaan valitsemaan ja kuten yleisesti tehdään tällaisten ei-pätevyyteen liittyvien kriteerien perusteella niin ei hel… Onnea kuitenkin valitsemallesi avustajalle hänen uuteen työhönsä, mutta itse saisit kyllä hävetä. Pahempaa olisi ollut vain ja ainoastaan se että olisit ottanut jonkun lähisukulaisesi työhön ja ilmoittanut jo hakuvaiheessa että pääsykriteerinä on oltava sukunimenä Arhinmäki.

  VASTAUS: Kysyit jo asiaa aikaisemmin ja olen vastannut siihen. Kansanedustajan avustajan työ on POLIITTISTA,  ei toimistotyötä.

 3. RG 8.7.2008-01:07

  No huh huh tuota Jaken kirjoitusta. Itse ainakin äänestäjänä suorastaan vaadin, että avustajalla on saman suuntaiset poliittiset mielipiteet kuin itse edustajalla. Oletan, että valtaosa äänestäjistä (puoluekannasta riipumatta) ajattelee näin.

 4. mk 16.7.2008-21:44

  Voi jestas Jake, mietihän vielä toisen kerran. Voin kuvitella, kuinka vaikeaa olisi tehdä politiikkaa avustajan kanssa, joka edustaisi eri puoluekantaa kuin avustettava itse.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *