Wamma-park ennallistettava

Kirjoitettu Paavon blogi

Olen saanut täällä blogissani ansaittua kritiikkiä siitä, että en päivitä blogejani tarpeeksi usein. Pitää yrittää ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa varata kalenteriin tapaamisten lisäksi aikoja kirjoittamiselle.

Tänään jätin kysymyksen ensi viikon keskiviikkona pidettävälle valtuuston kyselytunnille. Ohessa kysymykseni:

 
Brahen leikkipuisto on ollut jo 1980-luvulta lähtien rullalautailijoiden suosima skate-paikka. Siellä oli jo 80-luvulla erilaisia pieniä ramppeja ja reilejä. Viime vuosina Brahen leikkipuistossa on ollut rullalautailijoiden itsensä tekemiä betonirakennelmia, joihin on ollut Helsingin kaupungin lupa. Rullalautailu piireissä skate-puisto onkin kulkenut nimellä Wamma-park.
 
Kallio on tiiviisti rakennettua aluetta ja siellä on vähän eteenkin lapsille ja nuorille suunnattuja vapaa-ajan harrastuspaikkoja. Siksi on ollut erinomaisen hienoa, että Helsingin Rullalautailijat ry. on itse rakentanut harrastusmahdollisuuksia Brahen leikkipuistoon. Nyt tämä skate-puisto on kuitenkin tuhottu.
 
Kaupunki on yllättäen ja pyytämättä purkanut Brahen leikkipuiston betonirakennelmat. Skate-puiston käyttäjiä tai luvan hakijoita ei ole kuultu asiassa. Ilmeisesti myös eri virastoilla on erilainen käsitys skate-puiston tulevaisuudesta.
 
Kalliolaiset rullalautailijat ansaitsevat oman skate-puistonsa.>
 
Kysynkin vastaavalta apulaiskaupunginjohtajalta,
 
Miksi ja kenen päätöksellä Brahen leikkipuiston betoniset skate-rakenteet tuhottiin?
 
Miten on mahdollista, että Helsingin kaupunki tekee skate-puiston purkupäätöksen kuulematta käyttäjiä?
 
Mihin toimiin kaupunki ryhtyy pikaisesti, että Brahen leikkipuiston rullalautailupuoli ns. Wamma-park ennallistetaan rullalautailijoiden käyttöön?
Kommentteja (4)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *