Lenin-setä ja Esko

Kirjoitettu Paavon blogi
Kuka muistaa vielä 80-luvun, jolloin heavy-musiikki ei ollut koko kansan loordia vaan uskonnollisten ääriryhmien jahtaamia saatanallisia säkeitä? Silloin levyjä pyöritettiin toisin päin ja yritettiin löytää salaviestejä. Venomin singleltä sellainen taisi jopa löytyä.
 
Tämän päivän saatanallisia säkeitä on ilmeisesti vasemmistolainen EU-kriittisyys. Ainakin tätä mieltä on Helsingin Sanomien taittaja. Nimittäin, jos leikkasi vappupäivän lehdestä irti Esko Seppäsen ilmoituksen, toiselta puolelta löytyi aivan selvä salaviesti. ”Punertava Lenin-setä asettui vapuksi nimikkopuistoonsa” luki selvällä suomenkielellä mainoksen takana.
 
Tämä ja monta muuta asiaa selvisi Paavon jengin juttuteltalla.
 
*
 
Tänään siis aloitimme kevään telttakiertueen Vaasanaukiolla (oikealta nimeltään Vaasanpuistikko). Ikuisen vapun aukiolla ei ollut niin paljon pöhinää kuin normaalisti. Lieneekö upea sää vetänyt porukan puistoihin ja rannoille?
 
Telttakiertueen tavoitteena on kerätä ihmisten toiveita siitä, mitä eduskunnassa ja valtuustossa pitäisi tehdä. Samalla kampanjoimme jo kohti kunnallisvaaleja. Mukana on joukko tulevia kunnallisvaaliehdokkaita, monet ensikertalaisia.
 
Tulkaa kevään mittaan käymään juttuteltalla!
 
Kommentteja (4)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *