Avustaja eduskuntaan haussa

Kirjoitettu Paavon blogi

Haen uutta avustajaa eduskuntaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.10.2009-31.8.2010 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus.

 

Kansanedustajan avustajan työtehtäviä ovat mm. avustaminen lainsäädäntötyössä, tiedonhaku, tausta-aineistojen kokoaminen, tekstien kirjoittaminen, sidosryhmäyhteistyö, tapahtumajärjestelyt, tiedottaminen sekä erilaiset toimistotehtävät.

 

Avustajalta edellytetään sujuvan suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon, tiedotus- ja tapahtumajärjestelytaitojen lisäksi ripeää ja itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Eduksi lasketaan ruotsin kielen taito ja uuden median tuntemus.

 

Avustajan työaika on 36,15 tuntia viikossa. Työhön kuuluu jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputöitä. Avustajan kuukausipalkka on 2 140 euroa, lisäksi on ateriaetu.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo toimitetaan maanantaihin 21.9.2009 mennessä osoitteeseen: [email protected]. Hakemuksen liitteeksi ei tarvita todistusjäljennöksiä. Tiedusteluihin emme valitettavasti pysty vastaamaan.

Kommentteja (30)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *