Uusi avustaja haussa

Kirjoitettu Paavon blogi

Nykyisen avustajani siirtyessä toiseen työhön hoitamaan sijaisuutta haen uutta avustajaa eduskuntaan määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 18.8.2008-31.8.2009.

Kansanedustajan avustajan työtehtäviä ovat mm. avustaminen lainsäädäntötyössä, tiedonhaku, tekstien kirjoittaminen, sidosryhmäyhteistyö, tapahtumajärjestelyt, tiedottaminen sekä erilaiset toimistotehtävät.

Avustajalta edellytetään sujuvan suullisen ja kirjallisen ilmaisutaidon sekä tiedotus- ja tapahtumajärjestelytaitojen lisäksi vasemmistolaista maailmankatsomusta, itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Eduksi lasketaan hyvä englannin kielen taito ja uuden median tuntemus.

Avustajan työaika on 36,15 tuntia viikossa. Työhön kuuluu jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputöitä. Avustajan kuukausipalkka on 2071 euroa, lisäksi on ateriaetu.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo on toimitettava viimeistään maanantaina 30.6.2008 osoitteeseen: [email protected]. Hakemuksen liitteeksi ei tarvita todistusjäljennöksiä.

Tiedusteluihin vastaa avustaja Karoliina Öystilä, p. 050 588 7322 tai [email protected].

Kommentteja (2)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *