Olavi Uusivirta ja Agit Prop Tavastialla

Kirjoitettu Paavon blogi
Paavo Arhinmäki eduskuntaan! -konsertissa Tavastialla Helsingissä 6.3.2007 esiintyvät muun muassa Olavi Uusivirta ja Agit Prop.
 
OLAVI UUSIVIRTA JA AGIT PROP PAAVO ARHINMÄEN VAALIKONSERTISSA
 
Tavastia-klubilla Helsingissä lauletaan tiistaina 6. maaliskuuta Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokasta Paavo Arhinmäkeä eduskuntaan. Konsertissa esiintyvät muun muassa Olavi Uusivirta ja Agit Prop.
 
Olavi Uusivirta on nuoren polven merkittävimpiä singer-songwritereita. Hänen toinen levynsä "Me ei kuolla koskaan" on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän. Uusivirta pokkasi myös alkuvuodesta nuorten musiikkilehden Suosikin lukijaäänestyksen voiton.
 
Musiikin teon lisäksi kulttuurin moniosaaja Olavi Uusivirta on myös näyttelijä. Hän esittää syksyllä ensi-iltaan tulevassa Hurriganes-elokuvassa Cisse Häkkistä.
 
Vanhan polven suosikeista Tavastian konserttiin on lupautunut Agit Prop -kvartetti, eli Sinikka Sokka, Monna Kamu, Pekka Aarnio ja Martti Launis. Agit Prop, yksi 1970-luvun laululiikkeen suurimmista nimistä, on viime vuosina keikkaillut harvakseltaan.
 
Paavo Arhinmäen vaalikonsertin juontavat televisiosta tutut näyttelijät Vilma Melasniemi ja Juho Milonoff.
 
Liput Tavastialla järjestettävään Paavo Arhinmäki eduskuntaan! -konserttiin ovat nyt myynnissä Tiketissä hintaan 7€ (liput ovelta 9e).
 
Kommentteja (3)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *