Kauan odotettu kesäloma

Kirjoitettu Paavon blogi
Vaikka eduskunta jäi istuntotauolle jo viime keskiviikkona, olen ollut melkein joka päivä eduskunnassa. Olen tehnyt rästihommia ja kirjoittanut pari tekstiä.
 
Tänään oli viimeinen varsinainen työhomma, kun suuri valiokunta kokoontui kuulemaan pääministeri Matti Vanhasen selvityksen Eurooppa-neuvoston päätöksistä kaivaa haudasta EU:n perustuslaki, jota nykyään ei saa kutsua enää perustuslaiksi.
 
Yritän ehtiä vielä vastata loppuihin sähköposteihin, niin voi hyvällä omalla tunnolla lähteä kesälomalle. Tai eihän meillä kansanedustajilla ole lomaa, olemme aina kansan käytettävissä. Tästä muistutti minulle eräs valtiopäiväneuvos, kun olin vuonna 2001 innokkaana kesätoimittajana kirjoittanut Kansan Uutisten kolumnissani kansanedustajien kesälomista.
 
Istuntotauko tai kesäloma, ei sillä niin väliä. Joka tapauksessa olen todella loman tarpeessa. Takana on elämäni kiireisin kevät. Ensin kova vaalityö, sen jälkeen lähes ilman taukoa uusi työ (tai eihän tämä ole työtä eikä tästä saa palkkaa, kuten valtiopäiväneuvos myös oikoi) ja päälle vielä puoluekokous.
 
Työpäivän jälkeen hyppään uuden pyöräni selkään ja lähden polkemaan kohti Porvoota. Symbolisesti hauska yhteensattuma, että poljen Vanhaa Porvoontietä Sipoon läpi juuri tänään.
 
Jalkapalloa ja fillarointia sekä muutama matka. Siinä on pähkinänkuoressa kesälomasuunnitelmani.
Kommentteja (13)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *