Hyvää uutta vuotta!

Kirjoitettu Paavon blogi
 
Vaikka vappu on juhlista tärkein, pidän myös joulusta kovasti. Erityisesti sen vuoksi, että silloin meillä on perinteisesti koko suku koolla. On hauska nähdä yhdellä kertaa kaikki nuoremmat serkut ja vaihtaa kuulumisia.
 
Joulu on myös mahtavaa aikaa levätä sohvalla. Jalkapalloa tulee vähintäänkin riittävästi ja kerrankin on aikaa katsoa halutessaan vaikka kaikki ottelut. Aatonaattona viettämäni neljän ottelun putki television ääressä lähenteli kyllä jo äärirajoja, jopa minun kaltaisellani jalkapallohullulla.
 
*
 
Kuluneeseen vuoteen on mahtunut todella paljon. Tietenkin päällimmäisenä itselläni nousee käydyt vaalit ja kansanedustajaksi valitseminen. En kuitenkaan ala sen kummemmin käymään läpi ja analysoimaan vuoden tapahtumia ja uutisia.
 
Kiitos kuluneesta vuodesta ystäville ja kavereille, tovereille ja tukijoille, lukijoille ja kommentoijille.
 
*
 
Heti ensi vuoden alusta odottavat uudet kujeet. Olen lupautunut pitämään A-klinikkasäätiölle blogia tipattomasta tammikuusta. Olin alun perin kovin skeptinen blogin pitämisestä. Mitä kiinnostavaa on siinä, että kohtuukäyttäjä (ainakin omasta mielestään) kertoilee siitä, että on kuukauden nauttimatta alkoholia? Edelleen sitä pohdin.
 
A-klinikkasäätiö toivoi kuitenkin kovasti blogin ja tipattoman tammikuun pitämistä, joten lopulta lupauduin siihen. Jos joku tipatonta jaksoa harkinnut saa tipattomuudestani tarpeellista lisämotivaatiota, on varmaan julkitipattomuuteni täyttänyt sille asetetut tavoitteet.
 
Huvittava yhteensattuma oli se, että lopulta pitkän jahkailun jälkeen A-klinikkasäätiölle bloginpitäjäksi lupauduttuani Hesarista soiteltiin. Halusivat haastaa minut pitämään tipattoman tammikuun. Nyt sitten pidän kaksi tipatonta yhdellä kertaa 🙂
 
Oheisesta linkistä löytyy blogi, jota alan pitää huomisesta lähtien kuukauden ajan:
 
 
Kommentteja (4)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *