Edessä finaali

Kirjoitettu Paavon blogi

Lauantai-ilta etenee ja valtavan hieno ja iso kampanja on nyt lähestymässä päätöstään. Takana on kymmeniä ja kymmeniä tilaisuuksia, mukana on ollut pitkälti toista sataa ihmistä tekemässä vaalityötä ja koko ajan on vallinut erinomainen yhdessä tekemisen tunnelma. Valtavan suuri kiitos kaikille, jotka ovat tehneet töitä kampanjan eteen. Palkatonta vapaaehtoistyötä on tehty varmaankin tuhansia tunteja.

Kampanja huipentui perjantaina Itäkeskuksen Fantasy Clubilla järjestettyyn Notkean rotan keikkaan, jossa oli paikalla 300 ihmistä ja tunnelma katossa. Lauantaina telttailimme vielä räntäsateessa Kontulassa monta tuntia. Tarjosimme kymmeniä litroja kahvia ja ihmiset olivat säästä huolimatta hyvällä mielellä ja lähdössä todella innoissaan äänestämään sunnuntaina.

Sunnuntaina on todella tärkeä ja ratkaiseva päivä. Nuoren punavihreän vasemmiston on mahdollista  nousta eduskuntaan. Se onnistuu vain, jos kaikki vielä huolehtivat, että ystävät, tuttavat ja naapuritkin lähtevät äänestämään. Laittakaa tekstiviestejä ja muistuttakaa. Ja vaalitoimituksen jälkeen voi vaikka lähteä yhdessä ystävien kanssa juomaan juhlalliset vaalikahvit!

Entä jos äänestyspaikasta ei ole tietoa? Tieto löytyy kaikille äänioikeutetulle lähetetystä ilmoituskortista. Jos kortti on kateissa, omaa äänestysaluettaan voi tiedustella Helsingin kaupungin keskusvaalilautakunnan toimistosta p. (09) 3101 3344 tai Helsingin maistraatista puh. (09) 695 44310.

Sunnuntaina pidämme vielä leppoisissa tunnelmissa telttaa klo 12-15 Vaasanaukiolla Kurvissa ja tarjoamme pullakahvit. Sinne saa tulla moikkaamaan.

Illalla sitten jännitetään ja toivottavasti juhlitaankin vaalitulosta ravintola We got beefissä,  Iso Roobertinkatu 21. Sinnekin ovat kaikki tervetulleita!

Tuossa vielä vaalipäivän kunniaksi Aleksi Bardyn kanssa väsäämämme vaalivideo:

Kommentteja (4)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *