Kolmasosa oli valmis radikaaliin muutokseen

Kirjoitettu Paavon blogi

Vasemmistoliiton puoluekokous päättyi pari tuntia sitten. Puolueen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin ennakkosuosikki Martti Korhonen. Korhonen sai 273 ja minä 150 ääntä. Meidän punavihreää, aatteelista ja radikaalia politiikkaa vaatineiden tavoite oli haastaa Korhonen täysillä. Julkisuudelle saamamme tulos oli yllätys, meille ei.

Sain puheenjohtajakilpailun toisella kierroksella yli kolmasosan äänistä. Sitä voidaan pitää hyvänä tuloksena ja osoituksena siitä, että Vasemmistoliitossa on iso tila nuorille punavihreille. On todella merkittävä viesti, että kolmasosa puolueväestä oli valmis valitsemaan puolueen johtoon alle 30-vuotiaan radikaalin. Se merkitsee sitä, että Vasemmistoliitossa on entistä enemmän tilaa vaatia vihreyttä, prekariaatin puolesta kamppailua ja tulevaisuuteen suuntaamista.

Tämä tulos oli selkeä viesti siitä, että meidän on jatkettava työtä, jossa nostamme esiin uuden nousevan punavihreän sukupolven teemoja. Tämä oli yksi askel kohti tulevaisuutta.

Haluan kiittää kaikkia niitä 150 puoluekokousedustajaa, jotka halusivat rohkeasti ottaa ison harppauksen kohti tulevaisuutta. Eduskuntavaalit ovat meille näytön paikka!

Kommentteja (0)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *